Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2012 18:54 - малко противопоставяне
Автор: diadoyotso Категория: Политика   
Прочетен: 1180 Коментари: 0 Гласове:
5



Малко противопоставяне

От всички обвинения и оплювания от страна на Дечев ще се спра на това, че не знаел дали съм мъж или жена. Ето неговите писания по въпроса:

1.

Инсинуацийката, че видите ли бил останал сам в съдебната зала можеш да си я занесеш обратно някъде у Вас, у дома - в къщи, в Балкана или каквото разбираш под Балкан, защото изобщо не знаем мъж ли си, жена ли си, млад ли си, стар ли си, звяр или хермафродит, както е написал гениалният Ботев

2.

Дядо ли си, баба ли си - не те знам.

3.

До хибридния и самоклониращ се Дядо Йоцо Савинкин. 4. Бъдете здрав и щастлив / щастлива.

5.

Действително, Йоцо и клонингите му (а може би - клонингите й, никой не знае пола на оригинала

Едва ли е убедил някого освен подчинения си Теодор Иванов пишещ под името

Kobata. Ето и неговите бисери:

1.

kobata - Хихихи Едно нискочело, плазмодиообразно същество, а всъщност една изкукала шизоидна даскалка и маниакално-депресивното и синче ни забавляват.

2.

kobata - О, времена, о, нрави. . . Дядо Йоцо, освен че прогледна, взе че прописа... Да беше си стояла кака Иванка в психодиспансера

3.

kobata А това недоразумение "Дядо Йоцо" или каквато сволоч е там...

Ако наистина този човек се е съмнявал в моя пол, това говори много лошо за контраразузнавача Алексей Петров...Две години някой да те подкрепя публично, да се подлага на ударите на върлите ти врагове и да не знаеш, кой се крие зад това име и ..Тези уловки Дечев пускаше за да ме карикатури и унижава, да накара хората да не ми вярват. В същност съм сигурен, че Алексей много добре знае кой съм, но се чудя защо не го озапти този самозабравил се човек навреме.

Освен, че намекваха за Иванка Славчева и Веселина Томова, те намесиха и някаква Дора Апостолова, в чиято организация се се подвизавал самият Теодор Иванов. Ако трябва да оценя тези им действия ще се огранича с оценкaта:

БЕЗОТГОВОРНОСТ !  Наистина Дечев е човек, който не може да прецени последиците от писанията си. Той се нахвърля върху опонента мигновено и необмислено, та това го прави предсказуем и лесно насочван към капани. Прочетете още веднаж първата извадка от неговите писания в това мое писмо. Това е човек, който пише без да мисли. Не, не ограничавайте с объркването на учтивата и фамилиарната форма, а на множественото число – „ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕМ”. Това значи да заиграеш „Дайчовото” на дядо Йоцо, с две думи да попаднеш в капана. Така е когато подценяваш опонента и реагираш необмислено. Още едно противопоставяне : Обвинението, че пиша за пари и че съм от службите.

1. Работата е там, че ако не сте ангажиран служебно с постоянната офанзива срещу незначителната ми личност (какво е трудовото Ви правоотношение - с частен или с държавен работодател е без всякакво значение)

2.

Адаш, аз пък мисля, че не си заслужава толкова сериозно да се анализират платените мисловни импотентчета..... Че ако съвсем ги отсвирим и ще вземат да им спрат парите и да умрат от глад, бедните, нещастни тролченца..

3.

в духа на милиционерлския стил на въпросните питащи призрачни създания от Фейсбук

4.

Общо взето - класическа милиционерска техника, съдържаща внушение и намек, който трябва да поражда съмнение.

5.

Вие се разпознавате в този текст, където подробно е описано как руските тайни служби превземат руското интернет пространство и подлагат на тормоз опонентите на Путин и на "суверенната демокрация", както той сам нарича режима си.

6.

Пускам отново тези линкове, защото колкото повече хора прочетат превода на Милен Радев, толкова повече ще им стане ясно с кого си имат работа

7.

Аз обаче смятам, че Вие сте си напълно нормален, при това доста рационален човек, който си има служебна задача. Последното е добре за Вас - всеки си вади хляба по някакъв начин, има и доста по-нечистоплътни начини от това да плюеш някого по форумите

8.

Та тогава, самите полицаи - бъдещи синдикалисти от новия полицейски синдикат - СФСМВР в прав текст ругаеха колегите си от Института по психология при МВР, които вместо да се занимават с проблемите на травмираните полицаи и техните семейства, висят из форумите и изпълняват нечистите поръчки на разни политически фактори.

9.

Вие сте от същата порода, без значение дали сте от въпросния институт, от ДАНС или от някъде другаде

10.

Още един път ще изразя надежда, че това което вършите е под някаква форма Ваше служебно задлъжение.

11.

Ако искате да останете анонимен не е задължително дори да пишете име, а можете да сложите две думички. Примерно - интернет бригадир. Или милиционер онлайн.

Всичките тези писаници оставям без коментар, защото рано или късно ще се разбере кой е дядо Йоцо и имал ли е връзки със службите.

Иначе поздрав на Дечев:

Веленью божию, о муза,будь послушна,

Обиды не страшась, не требуя венца,

Хвалу и клевету приемли равнодушно

И не оспоривай глупца.

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: diadoyotso
Категория: Политика
Прочетен: 222881
Постинги: 179
Коментари: 128
Гласове: 178
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930